Social media advertising

Middels social advertising bereiken we je doelgroepen en zorgen we voor meetbare conversies.

Advertentiecampagnes met meetbaar resultaat

Wij bieden social media advertising voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis van de doelstelling bepalen we de campagnestrategie. Middels nauwkeurige targeting triggeren we de doelgroep met pakkende advertenties. Social Media Advertising is erg effectief voor B2C bedrijven, maar ook voor de B2B biedt het uitkomsten. Bijvoorbeeld voor het vullen van vacatures of het creëren van naamsbekendheid. De resultaten zijn live te volgen in een interactief dashboard.

Facebook
Instagram
LinkedIn
socia media advertising illustratie

Onze aanpak

Wij combineren een pakkende propositie met creatieve vormgeving en optimaleren campagnes consistent voor maximaal resultaat.

social media advertising icoon

Voordelen van social media advertising

Effectief adverteren via social media is een specialistische vaardigheid. Onze marketeers zijn doorgewinterde social media advertising specialisten en halen het maximale uit jouw Facebook, Instagram en LinkedIn advertenties.

Zeer specifieke tagetting
Snel een groot bereik
Retargeting & look-a-like doelgroepen
Transparant & meetbaar
Schaalbaar

Onze werkwijze

We creëren gezamenlijk een campagneplanning en maken afspraken over de communicatie. We specificeren de doelgroep, het marktgebied, bepalen de positionering en denken mee over acties voor je producten/diensten. Nadat de campagne is afgestemd ontvang je van ons een preview die na goedkeuring live gaat. De mogelijkheden van onze advertentiecampagnes via social media zijn uiteenlopend. We kunnen bijvoorbeeld focussen op leads, website/webshop traffic, naamsbekendheid en volgers. Indien relevant maken we gebruik van retargeting en look-a-like doelgroepen om het resultaat te maximaliseren.

Resultaat

Advertenties via social media zorgen er voor dat je doelgroep met regelmaat in contact wordt gebracht met jouw bedrijf, diensten en/of producten. We zorgen voor meetbaar resultaat, zoals: leads, meer volgers, meer website bezoekers via social media en een hogere klanttevredenheid. We maken de resultaat live inzichtelijk in een interactief dashboard via Google Data Studio.