Webdevelopment

Silverstripe

Oneindige mogelijkheden met een website van Silverstripe!

Op zoek naar een kwalitatieve website waarmee jij de juiste snaar raakt bij de doelgroep? Kies dan voor een Silverstripe-website op maat! Naast WordPress zijn we specialist  in het werken met het CMS (content management systeem) Silverstripe. Een professioneel en open source CMS-Systeem dat de kwaliteit van jouw website omhoog brengt. Onze webdevelopers werken graag met Silverstripe. Dit komt omdat het secuur en gestructureerd werkt. Het maken van fouten zal daardoor minder snel voorkomen. De kwaliteit van jouw website gaat omhoog en wordt volledig naar je eigen smaak en wensen gerealiseerd. Klinkt goed toch?

 


Open source, wat is dat?

Open source software is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor jou. Letterlijk een open bron. De broncode is vrij om te bestuderen, aan te passen of te verbeteren. Hiervan is een groot voordeel dat er veel over bekend is, waardoor wij de maximale mogelijkheden uit deze software kunnen halen. Silverstripe is dus niet enkel toegankelijk voor ons. Wanneer wij een website voor jou ontwikkelen, wordt deze ook echt van jou. Jouw website, waarbij wij zorgen voor het gewenste resultaat.    

Website op maat

Waarom kiezen voor Silverstripe?

Veiligheid en techniek

Heb je nog nooit van Silverstripe gehoord? Waarschijnlijk zegt Joomla of WordPress je meer. Silverstripe is in Nederland minder bekend dan deze andere CMS-systemen. Daarentegen is de kwaliteit er zeker niet minder om, wij vinden het zelfs beter! We zullen je kort uitleggen wat Silverstripe zo goed maakt.

Bij Silverstripe ligt de grootste focus op veiligheid en techniek. Het hacken van websites met bijvoorbeeld DDos-aanval komt steeds vaker voor. Dit wil je graag voorkomen en dat kan. Door de verbeterde technieken maakt Silverstripe het externe bronnen minder eenvoudig om bij jouw website binnen te komen en dus is de kans op aanvallen binnen jouw website met Silverstripe minder groot. Dat wil jij toch ook?

Gebruiksvriendelijkheid tot de max

Silverstripe werkt met een fijne werkomgeving voor iedere gebruiker. Ook als je minder thuis bent in CMS-systemen, kun je waarschijnlijk goed overweg met Silverstripe. De software is flexibel aan te passen aan iedere situatie en iedere gebruiker. Geen overbodige knoppen, maar een rustig dashboard met enkel de functies die jij nodig hebt. Gaat er toch iets mis? Geen paniek! Bij Silverstripe wordt de gebruikersgeschiedenis geregistreerd, waardoor voorgaande versies van de content eenvoudig te herstellen zijn. Dankzij de ‘what you see is what you get’ -tekstbewerker is veel kennis van HTML ook niet meer nodig. Afbeeldingen zijn gemakkelijk te uploaden en daarna te gebruiken op je pagina’s.  Kortom, professioneel, snel en eenvoudig in gebruik. 

Eenvoudig in beheer

Het beheren van de website is gemakkelijk te begrijpen voor zowel programmeurs als contentbeheerders . Dankzij Silverstripe kunnen onze developers snel aanpassingen doorvoeren en snel nieuwe functionaliteiten inbouwen bij jouw website. Deze talloze mogelijkheden geven ons de mogelijkheid om een website naar jouw wensen en naar de huisstijl van jouw bedrijf te realiseren. Je kunt het vergelijken met het bouwen van je droomhuis. Je begint met de fundering en bouwt het steeds verder op naar jouw smaak en wensen. We stoppen pas zodra jij helemaal tevreden bent.

Naast dat wij Silverstripe een mooi platform vinden om in te programmeren, worden contentbeheerders ook vrolijk van dit CMS-systeem. Je kan het volledig naar je eigen wensen en behoeften inrichten en je vindt geen lastige, overbodige knoppen op je dashboard. Doelgericht werken met afbeeldingen, zoekmachineoptimalisatie en een oneindig aantal landingspagina’s. Naast een stijlvolle website, vinden wij het belangrijk dat je website het succes van je bedrijf verhoogt. Door onze jarenlange ervaring in Silverstripe, tillen we jouw online successen naar een hoger level. 

Silverstripe in volgelvlucht

  •  Toegankelijk voor iedereen danzij de open source-software;
  •  Veilig en betrouwbaar dankzij nieuwe technieken;
  •  Goedvindbare website door de beste SEO-technieken;
  • Onbeperkt aantal pagina’s toevoegen;
  • Pagina versies en rollback (herstellen);
  • Eenvoudig afbeeldingen, audio, video, pdf-documenten en meer media te beheren;
  • Door de goede infrastructuur zal jouw website altijd snel zijn
  • Programmeurs kunnen de achterkant van het systeem aanpassen op basis van de projectvereisten;
  • Gebruikers (met verschillende rechten) zijn onbeperkt toe te voegen;
  • Maak nooit meer taalfouten dankzij de spellingscontrole;

         Ben jij net zo enthousiast geworden als ons? Neem contact met ons op.  Wij vertellen je er graag meer over!

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender