Web

Website bouwen in Drenthe

krachtige en conversiegerichte web development zorgt voor de beste ervaring op je website

Bij onze webdevelopers in Drenthe, staat gebruiksvriendelijkheid van de websites centraal. Het design wordt zodanig ontworpen dat het de juiste indruk weergeeft aan de bezoeker, maar dat de websitebezoeker ook makkelijk kan navigeren door de website. Voor makkelijk gebruik van de website voor onze klanten, bouwen en onderhouden wij onze website in WordPress. Het populairste Content Management Systeem voor de volledige controle over jouw website. Wij ontwikkelen jouw website op basis van de laatste trends en technieken en laten deze volledig aansluiten bij jouw bedrijf.  

Met web devolpent in Drente bedoelen wij: de meest krachtige techniek, creatieve designs, maar vooral responsive designs die volledig aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf! 

Website bouwen in Drenthe

Wat betekenen wij voor jou?

Wordpress content

Website

Wij bouwen doelgerichte websites in Drenthe. Een succesvolle website is conversiegericht, gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en de beheerder en visueel sterk. We zorgen voor een design dat volledig voldoet aan de wensen en naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Wij brainstormen gezamenlijk over de structuur, inhoud en pagina-indeling om de bezoekers van je website een optimale ervaring te geven.

Webshop

Met maatwerk WooCommerce, maken wij in Drenthe webshops geïntegreerd in een WordPress website. WooCommerce hoort bij WordPress en is nummer 1 in software voor de realisatie van jouw webshop. Het beheren van je webshop met deze software is eenvoudig en doeltreffend. Eindeloze mogelijkheden in koppelingen en de software wordt voortdurend doorontwikkeld. WooCommerce is gemakkelijk te koppelen met de meeste voorraad- en kassasystemen en wordt ondersteunt door vrijwel alle pakketservices en betalingssystemen door middel van een plug-in.

Onderhoud

Beveiligen, monitoren en updaten. Drie ontzettend belangrijke factoren die na livegang van de website niet vergeten mogen worden. Wij adviseren onze klanten om de WordPress website technisch te laten onderhouden. Doordat er regelmatig updates zijn heeft de website technisch onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren en blijf het beveiligd!

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender