Digital Marketing

Google advertising in Drenthe

Waarom Google Ads?

Vanuit ons digital marketingbureau in Emmen bieden we Google Advertising aan in Drenthe. Google Ads heeft diverse advertentiemogelijkheden. Afhankelijk van jouw doelstellingen bepalen we welke typen advertising relevant zijn voor jouw bedrijf. Door het continu te blijven optimaliseren, zorgen we voor een efficiënte besteding van je advertentiebudget en maximaal resultaat. Een voordeel van Google Ads is dat jij alleen betaalt wanneer er daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt. Onze Google-gecertificeerde marketeers begeleiden je graag bij het opzetten en beheren van jouw campagnes. De resultaten maken we live inzichtelijk via een interactief dashboard.

31a97b64d8a9ee0924ae8ee11dffa9706188adbe

Google advertising in Drenthe

Pakketten

We werken vanuit ons full service webbureau in Drenthe. Al Onze marketeers zijn gecertificeerde Google Ads specialisten. Wij zijn dus voortdurend up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen in de branche en zorgen daarbij voor optimaal resultaat. Het doel van Google Ads is om concreet een aanvraag voor een website of een verkoop voor een webshop. Deze ‘conversies’ maken we meetbaar en live inzichtelijk door middel van de Google Data Studio. Hierin staan alle KPI’s weergegeven in een overzicht. Wij zijn ervan overtuigd dat het maximale effect bereikt wordt bij een samenwerking waarbij de klant wordt meegenomen in onze gedachtegang en andersom. Zo kunnen we elkaar aanvullen en jouw doelgroep maximaal bedienen.

Display Ads

”De perfecte manier om bezoek te targeten die al een interesse hebben getoond in je product of dienst.”

Google Display Advertising is een effectief online marketing instrument om een groter publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Display Advertising wordt ingezet in de vorm van display advertentiecampagnes, de naamsbekendheid van een merk, product of dienst te vergroten, om nieuwe websitebezoekers te aan te trekken en sales of leads te genereren….

€ 150,- p.m.

Met één aanspreekpunt tijdens het gehele traject.

Search Ads

‘’Optimaliseer je branding of genereer meer conversies’’

Via advertenties in het zoeknetwerk van Google bereik je potentiële klanten die een hoge kooppotentie hebben. Wij zorgen dat je producten en/of diensten continu getoond worden bij de bovenste vier zoekresultaten. We maken op basis van een inventarisatie, een voorgestelde campagnestructuur waarin alle gewenste producten en/of diensten worden opgenomen….

€ 150,- p.m.

Shopping Ads

‘’De oplossing om jouw producten te tonen daar waar de kooppotentie het hoogste is’’

Google Shopping is platform nummer één om je producten, met afbeelding en prijs, te tonen in Google. Voor retailers is dit kanaal erg interessant, omdat het bereik via Google zeer groot is en het  mogelijk is om de Return On Ads Spent (ROAS) per product meetbaar te maken… 

€ 150,- p.m.

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Mareno.

Je kunt hem bereiken op:

06 11 11 83 35

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender