Digital Marketing

Social Advertising

De voordelen van social advertising

Met Social Advertising krijg je echt waar voor je marketingbudget op social media! We zijn in staat om nauwkeurig te targeten op de kenmerken, locaties en interesses van jouw doelgroep. Met deze gegevens in gedachten, bouwen we een database met een ‘lookalike audience’. Deze groep lijkt sterk op je bestaande doelgroep, waardoor we je bereik vergroten en nog gerichter kunnen teruggrijpen om het meeste uit je advertentiebudget te halen.

Meta

Social advertising | We’r media

Pakketten

Met social media-advertenties blijft jouw bedrijf, diensten en/of producten regelmatig in contact met je doelgroep. En het beste is dat je de resultaten live kunt volgen in het interactieve dashboard. 

Instagram

Advertising

Instagram is de perfecte plek om je doelgroep te inspireren met nieuwe producten of diensten. Hier creëren we krachtige visuele verhalen om zowel inspiratie, branding als conversiedoelen te realiseren. Met creatieve content en nauwkeurige targeting zorgen we voor de beste resultaten. Kortom, Instagram vormt de cruciale schakel tussen jouw website en je doelgroep!

€ 150,- p.m.

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Facebook

Advertising

Facebook is nog steeds het meest populaire platform waar je doelgroep bijna zeker te vinden is. We gaan samen met onze klanten in gesprek over de doelen die ze willen bereiken en brengen we de reis van hun klanten in kaart. Samen bepalen we waar de nadruk moet liggen in de advertenties, en zorgen we ervoor dat zowel branding, verkeer als conversiedoelen worden behaald.

€ 150,- p.m.

LinkedIn

Advertising

LinkedIn is de perfecte plek om je b2b-doelgroep te bereiken! Net als Facebook en Instagram, biedt LinkedIn talloze advertentiemogelijkheden. Of je nu je merkbekendheid wilt vergroten, meer verkeer naar je website wilt genereren, of leads wilt binnenhalen, LinkedIn biedt ongekende kansen!

€ 150,- p.m.

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Mareno.

Je kunt hem bereiken op:

06 11 11 83 35

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender