Digital Marketing

Social advertising

De voordelen van social advertising

Met social advertising haal jij het maximale uit jouw marketingbudget voor social media! Wij kunnen zeer gericht targeten op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep. Op basis van deze gegevens creëren wij een database met een lookalike audience. Door deze vergelijkbare doelgroep vergroten wij het bereik en kunnen wij nog gerichter retargeten om het meeste uit jouw budget te halen.

Meta

Social advertising

Pakketten

Van het vervullen van vacatures, tot het meten van meer conversies op jouw webshop. Wij starten altijd met het formuleren van de doelstellingen. Iedere klant heeft zijn eigen online doelstellingen en met de juiste inspanningen zorgen we voor maximaal resultaat.

Advertenties via social media zorgen er voor dat je doelgroep met regelmaat in contact wordt gebracht met jouw bedrijf, diensten en/of producten. We maken de resultaat live inzichtelijk in een interactief dashboard via Google Data Studio.

Instagram

Advertising

De plek waar je moet zijn om je doelgroep te inspireren met nieuwe producten of diensten. Met visueel sterke verhalen werken wij aan inspiratie-, branding- en conversiedoelstellingen. Door creatieve content en doelgerichte targeting zorgen wij voor optimaal resultaat. Kortom, Instagram is de belangrijke schakel tussen jouw website en doelgroep!

€ 150,- p.m.

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Facebook

Advertising

Facebook is nog altijd het meest populaire platform waar jouw doelgroep ongetwijfeld aanwezig is. Afhankelijk van de doelstelling van de klant bespreken we de campagneopzet en brengen wij de customer journey van jouw klanten in beeld. Samen bepalen we de focus van de advertenties en zorgen we voor de realisatie van zowel branding-, traffic- als conversiedoelstellingen.

€ 150,- p.m.

LinkedIn

Advertising

LinkedIn is de uitgelezen kans om de b2b-doelgroep van jouw bedrijf te targeten! Net als Facebook en Instagram biedt LinkedIn talloze mogelijkheden op het gebied van adverteren. Of het nou gaat om het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van traffic naar je website of het winnen van leads, er liggen ongekend veel kansen op LinkedIn!

€ 150,- p.m.

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender