Webdevelopment

Webshop

WordPress hand in hand met WooCommerce

Tegenwoordig kan je haast niet meer om webshops heen. Het starten van een webshop is heel eenvoudig en fysieke winkels starten naast de offline verkopen ook een webshop om hun producten te presenteren of om keiharde conversies te genereren. Met onze expertise zorgen wij voor de meest unieke en krachtige webshops om jouw producten op de perfecte manier te presenteren!

Webshop

Pakketten

Simpel en doeltreffende software

Wij bouwen en ontwikkelen onze webshops in WordPress met de koppeling naar WooCommerce. WooCommerce is onderdeel van WordPress en is nummer 1 software ter wereld voor de realisatie van webshops. Het beheer met deze software is simpel en doeltreffend. De mogelijke koppelingen zijn eindeloos en de software wordt door de populariteit constant doorontwikkeld. WooCommerce is eenvoudig te koppelen met de meeste voorraad- en kassasystemen en ondersteunt vrijwel alle pakketservices en betalingssystemen middels een plug-in.

Bundelen van krachten zorgt voor een optimale prestatie

Het succes van een webshop gaat gepaard met sterke Online Marketing. Onze specialisten zorgen voor de optimale prestatie van jouw webshop. Met de juiste webshop functionaliteiten en een helder en transparant marketingplan haal jij het maximale uit jouw webshop. Zorg voor meer conversies op jouw website met Google Advertising of Social Media Advertising en zorg met Conversie Optimalisatie (CRO) door te testen wat het beste werkt op jouw webshop voor jouw doelgroep.

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Compleet

Pakket

‘’Een unieke webshop voor optimale authenticiteit. Een totaalpakket voor een aantrekkelijk prijs.’’

WooCommerce

WordPress CMS

Responsive Design

Unieke vormgeving

Maximaal 15 professionele stockfoto’s

10 pagina’s gevuld

Inclusief SEO Tool

3 correctierondes

Snelheid: snel

Op aanvraag

Cases

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender