Webdevelopment

Webshop

Titel toevoegen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lobortis lobortis tortor sit amet ornare. Curabitur ac ante massa. Maecenas molestie elementum mi, at commodo turpis scelerisque a. Vivamus lobortis auctor arcu, nec eleifend nunc aliquam sit amet. Sed luctus odio quis tellus ullamcorper, sit amet scelerisque ipsum pharetra. Sed cursus vitae purus eu elementum. 

Nullam pharetra consectetur quam nec malesuada. Etiam sed varius est, quis bibendum sem. Morbi lacinia lobortis tincidunt. Integer quis libero ipsum. Nullam pharetra consectetur quam nec malesuada. Etiam sed varius est, quis bibendum sem. Morbi lacinia lobortis tincidunt. Integer quis libero ipsum.

Webshop

Pakketten

Voor de realisatie van een website nodigen wij je uit voor een inventarisatie om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen. Geen zorgen. Voor thee en koffie wordt gezorgd!

Samen sparren wij over het doel en de doelgroepen van de website en komen wij tot de gaafste ideeën. Na de inventarisatie gaan wij aan de slag om een de pagina’s en de menustructuur in kaart te brengen. Vervolgens werken wij achter de schermen hard aan het ontwikkelen van een uniek en gaaf design! Na het creëren van een tof design gaan wij dit design omtoveren tot jouw werkende website. Tijdens deze fase zorgen wij voor de juiste bouwstenen op de juiste plek, zodat het niet bij iedere weerstand kapot gaat. Oftewel wij starten met het programmeren. Na het programmeren komen we bij de laatste fase, namelijk het vullen van de website met content zodat de website live kan!

Essentiel

Pakket

‘’Een essentiële website met een responsive vriendelijk design in bedrijfskleuren met de inbegrepen functionaliteiten.’’

Levertijd: 1 week

WordPress CMS

Responsive Design

Compleet gepersonaliseerd

Maximaal 10 professionele stockfoto’s

Zelf vullen

Inclusief SEO Tool

Geen correctierondes

Snelheid: snel

€ 650 ,-

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Compleet

Pakket

‘’Een unieke website voor optimale authenticiteit. Een totaalpakket voor een aantrekkelijk prijs.’’

Levertijd: 4-8 weken

WordPress CMS

Responsive Design

Unieke vormgeving

Maximaal 15 professionele stockfoto’s

10 pagina’s gevuld

Inclusief SEO Tool

3 correctierondes

Snelheid: snel / als de bliksem

€ 650 ,-/ € 3500 ,-

Advanced

Pakket

‘’Een totaaloplossing voor bedrijven/organisaties met meerde organisatieonderdelen i.c.m. op maat functionaliteiten’’

Levertijd: 8-12 weken

WordPress CMS

Responsive Design

Unieke Vormgeving

Maximaal 20 professionele stockfoto’s

20 pagina’s gevuld

Inclusief SEO Tool

5 correctierondes

Snelheid: Als de bliksem

Vanaf € 3500,-

Cases

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Mareno.

Je kunt hem bereiken op:

06 11 11 83 35

mareno@wermedia.nl

Afspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur