Digital

Bed & Breakfast

Wij bieden websites en online marketing voor alle vormen van recreatie.

We’r media is het full service webbureau uit Emmen. Met onze frisse kijk en kennis van websites, webshops en
online marketing adviseren en ondersteunen wij bedrijven en organisaties. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van recreatie zowel online als offline hebben wij een passie gecreëerd voor de branche.

Wij bieden onze websites aan als een totaaloplossing voor de recreatiesector. Volledig op maat ontworpen en ontwikkeld met synchronisatieoplossingen voor o.a. boekingsmodules, interactieve plattegronden, koppelingen met b.v. Booking.com, etc.

We’r Bed & Breakfast

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Reserveringsoftware

Wij werken met boekingsmodules zoals WP Booking System. WP Booking System helpt je met agenda’s en boekingen te beheren met slechts een paar klikken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het ondernemen en minder aan het beheren van boekingen.

Door de eenvoudigheid en de gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk en snel aanpassingen doorvoeren in de module. Of het nu gaat om online of offline betalingen, de mogelijkheid om belastingen apart weer te geven, betalingen via PayPal, Stripe, Square, contant of creditcard toe te staan, of misschien heb je de smaak te pakken gekregen van kortingen/couponcodes of misschien wil je een aanbetaling vragen. Met WP Booking System ben je op alle aspecten gedekt.

Automatiseer en pas de e-mails of sms-berichten aan die worden verzonden wanneer een boeking wordt gemaakt. Je kunt klanten bedanken voor het kiezen van je bedrijf, hen herinneren aan hun aanstaande boeking, of je kunt ze een samenvatting van
hun boeking sturen, inclusief verblijfsduur, persoonlijke informatie en andere details. E-mails kunnen ook worden verzonden wanneer boekingen worden geaccepteerd of gewijzigd.

B&B Het Hunebed Rolde

Het gezellige bed & breakfast ligt op korte afstand van Assen, in het noorden van Drenthe. Omliggend met een prachtige omgeving van rust, stilte en een absolute aanrader voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. De biedt een breed scala aan faciliteiten zoals: Sauna, zwembad, ontbijtbuffet, fietsen, televisie en nog veel meer.

Voor B&B het Hunebed hebben een totaaloplossing geboden waarbij we een nieuwe logo en huisstijl hebben gecreëerd, een nieuwe website met daarin een boeking module en het verzorgen van de online marketing. Voor deze klant was het belangrijk dat de website een luxe uitstraling zou krijgen, vertrouwen geeft en gastvrijheid uitstraalt. Een optimale gebruikerservaring staat centraal bij de gerealiseerde website, door de juiste mix van functionaliteiten met een goed UX/UI design kan de bezoeker gemakkelijk en snel navigeren door de website.

Digital Marketing

De juiste inspanning voor meetbaar resultaat

Met digital marketing bieden wij jou diverse diensten om gericht aan de online doelstellingen van je bedrijf te werken. Veel voorkomende doelstellingen bij digital marketing zijn: meer websitebezoekers, meer conversies en meer omzet. Andere goede voorbeelden zijn het vullen van vacatures en het beter bereiken van de ideale klant. Heb je nog geen duidelijke strategie en ontbreekt een concreet plan voor digital marketing? Dan zullen wij dit met jou formuleren, zodat we effectief en efficiënt kunnen samenwerken. De progressie van onze online marketingactiviteiten maken we volledig meetbaar en live inzichtelijk in een dashboard.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender