Digital

Marketing

De juiste inspanning voor maximaal resultaat in Drenthe

Met digital marketing in Drenthe bieden wij jou verschillende diensten om gericht aan de digitale doelstellingen van je bedrijf te werken. Bij digital marketing in Drenthe zijn veel voorkomende doelstellingen: het verhogen van websitebezoekers, hogere conversies en meer omzet. Het vullen van vacatures en het beter bereiken van de ideale klant is ook een goed voorbeeld. Heb je nog geen duidelijke strategie en ontbreekt daarbij een concreet plan voor digital marketing? Wij kunnen dit met jou duidelijk formuleren, zodat we op een effectieve en efficiënte manier kunnen samenwerken. De progressie van onze digital marketingactiviteiten worden voor jou volledig meetbaar en live inzichtelijk gemaakt via een dashboard.

Digital Marketing in Drenthe

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Google-logo-1024x1024

Google Advertising (SEA)

Google Ads heeft diverse mogelijkheden voor digitaal adverteren. Aan de hand van jouw doelstellingen bepalen we welk soort advertising interessant is jouw bedrijf. Door continu te blijven optimaliseren zorgen we voor een efficiënte besteding van het advertentiebudget met het maximale resultaat.

Social Media Advertising

Met digital marketing in Drenthe bieden wij social media advertising aan voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis jouw doelstellingen bepalen we de campagnestrategie. Door middel van een nauwkeurige targeting triggeren we je doelgroep met pakkende advertenties. Jouw resultaten zijn live te volgen in via een interactief dashboard.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wij optimaliseren voortdurend de techniek, content, links en gebruiksinteractie van je website of webshop. Door een hogere ranking van je pagina’s creëer je een betere vindbaarheid en de bezoekersbeleving wordt beter door relevante en waardevolle content, snelle laadtijden, goed gestructureerde teksten, geen gebroken links etc.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender