Digital

Marketing

De juiste inspanning voor online succes in Emmen

Met digital marketing in Emmen bieden wij diverse diensten aan om de online doelstellingen van jouw bedrijf te behalen. De vele voorkomende doelstellingen bij digital marketing zijn: websitebezoekers verhogen, het verbeteren van conversies en een hogere omzet. Ook goede voorbeelden zijn het invullen van vacatures en jouw ideale klant beter bereiken. Heb je nog geen duidelijke strategie of ontbreekt een concreet plan voor digital marketing? Dan zullen wij dit met jou formuleren, voor een effectieve en efficiënte samenwerking. De progressie van onze online marketingactiviteiten is volledig meetbaar en live inzichtelijk via een eenvoudig dashboard.

Digital Marketing in Emmen

Waarmee kunnen we jou helpen?

Google-logo-1024x1024

Google Advertising (SEA)

Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we welke typen advertising interessant zijn voor jouw bedrijf. Door constante optimalisatie zorgen we voor een efficiënte besteding van het advertentiebudget en maximaal resultaat.

Social Media Advertising

Met digital marketing in Emmen bieden wij social media advertising voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis van jouw doelstellingen bepalen we onze campagnestrategie. Door middel van een nauwkeurige targeting triggeren we je doelgroep met pakkende advertenties. Resultaten zijn live te volgen via een interactief dashboard.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met onze digital marketeers in Emmen optimaliseren we constant de techniek, content, links en gebruiksinteractie van jouw website of webshop. De vindbaarheid wordt verbetert door een hogere ranking van je pagina’s en een betere bezoekersbeleving zorgt voor een relevantere en waardevolle content, Een snelle website, goede en gestructureerde teksten, geen gebroken links en nog veel meer. 

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender