Digital

Marketing

Samen op weg naar meetbare resultaten

Met onze digital marketing services helpen we je graag om doelgericht aan de online doelen van jouw bedrijf te werken. Wat die doelen zijn? Nou, dat kan van alles zijn, zoals meer bezoekers op je website, het verhogen van conversies, en uiteindelijk het boosten van je omzet. We kunnen je ook helpen bij het invullen van vacatures en het beter bereiken van je ideale klant.

Als je nog geen duidelijk plan hebt of niet weet waar te beginnen, maak je geen zorgen. We zullen samen met jou een strategie uitstippelen en een concreet digital marketingplan maken. Zo kunnen we op een effectieve en efficiënte manier samenwerken.

Het beste van alles is dat we de voortgang van onze online marketingacties volledig meetbaar maken. Je ziet in real-time hoe het gaat met onze handige dashboard. Zo blijf je altijd op de hoogte en kun je de resultaten zien groeien!

Digital Marketing | We’r media

Hoe kunnen we je helpen?

Google-logo-1024x1024

Google Advertising (SEA)

Bij Google Ads heb je diverse keuzes om te adverteren. We kijken naar jouw doelen en bedenken samen welke advertenties het beste bij jouw bedrijf passen. We houden je campagnes constant in de gaten en passen aan waar nodig. Zo zorgen we dat je advertentiebudget goed besteed wordt en dat je de beste resultaten behaalt.

Social Media Advertising

Bij We’r media kun je terecht voor Social Media Advertising op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. We kijken naar jouw online doelen en stellen dan een strategie op voor je campagne. Met precieze targeting zorgen we ervoor dat je de juiste mensen bereikt met aantrekkelijke advertenties. En het mooie is, je kunt de resultaten live volgen via een interactief dashboard.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

We blijven voortdurend sleutelen aan de technische kant, de content, links en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website of webshop. Dit zorgt ervoor dat je site beter vindbaar wordt, met hogere rankings voor je pagina’s in de zoekmachines. Ook werken we aan de beleving van je bezoekers door waardevolle content, snelle laadtijden, goed gestructureerde teksten en het oplossen van gebroken links. Wij verhogen je online positie! 

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender