Web

Websites bouwen in Emmen

Onze professionele webdevelopers in Emmen, zorgen voor een optimale prestatie van je website

Bij onze web development in Emmen staat de gebruiksvriendelijkheid van de websites centraal. De websites worden dusdanig vormgegeven dat het de gewenste sfeer afgeeft aan de bezoeker, maar ook dat website makkelijk is te navigeren voor de bezoeker. Voor makkelijk gebruik en onderhoud van de website voor onze klanten, bouwen wij onze websites in WordPress. Een populair content management systeem voor de volledige controle over je eigen website. Ons team van webdevelopers in Emmen ontwikkeld websites op basis van de laatste trends en ontwikkelingen, die volledig bij jouw bedrijf aansluiten.

Web development bij We’r media is: een krachtige techniek met creatieve designs, maar bovenal responsive designs met een volledige aansluiting op jouw wensen!

Websites bouwen in Emmen

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wordpress content

Website

Met ons team van webdevelopers in Emmen bouwen we professionele en doelgerichte websites in WordPress. Een succesvolle website is gebruiksvriendelijk, conversiegericht, visueelsterk en makkelijk te navigeren voor de bezoeker. Wij zorgen voor een design die volledig aansluit bij de wensen en huisstijl van jouw bedrijf. Tijdens een brainstormsessie sparren we gezamenlijk over de structuur, inhoud en pagina-indeling om de bezoekers van je website een optimale gebruikservaring te geven.

Webshop

Met Woocomerce maken wij maatwerk webshops die geïntegreerd zijn in WordPress. Woocomerce is onderdeel van WordPress en de beste software die er is voor de realisatie van jouw webshop. Deze software is doeltreffend en gemakkelijk te beheren. De eindeloze koppelingen worden continu doorontwikkeld. Woocommerce koppel je eenvoudig aan de meeste voorraad- en kassasystemen en ondersteunt vrijwel alle pakketservices en betalingssystemen met behulp van een plug-in.

Onderhoud

Beveiligen monitoren en updaten, dit zijn de drie erg belangrijke factoren die na het live gaan van de website niet vergeten mogen worden. Ons advies aan klanten is om de WordPress-website door onze webdevelopers in Emmen, technisch te laten onderhouden.  Door de regelmatige updates van WordPress, is technisch onderhoud van groot belang voor de prestaties en beveiliging van jouw website!

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender